Voorstellen


Een klein stukje over ons:

Wij zijn Wilma en Dave van den Heuvel, en wonen met onze honden in het Noord Brabantse Uden. Ondanks dat wij moeder en zoon zijn hebben wij een aantal gemeenschappelijke interesses. Doordat we veel met onze honden in de mooie Nederlandse natuur vertoeven en wij graag ook onze honden en de mooie natuur die Nederland rijk is op de foto wilden zetten. Wilma veel foto’s van honden en hondensport bekeek was daarmee de eerste stap gezet om zelf eens naar camera’s te gaan kijken. Zo is onze tweede passie geboren en heel klein begonnen. Eerst alleen onze eigen honden en hier en daar een vogel.Maar al snel genoeg kwamen wij erachter dat alleen maar wat foto’s maken niet genoeg was, dus hebben wij deel genomen aan verschillende workshops. Waar een wereld voor ons openging en een beginnende hobby werd dus een passie en wat is nou mooier dan de verschillende passies met elkaar te kunnen combineren.

Dave fotografeert vooral graag vogels en Wilma houdt het graag bij de honden, maar ook bloemen, planten en andere dieren laten we niet aan onze camera voorbij gaan. Iedere kans om een mooie foto te kunnen maken zullen wij ook grijpen.

We hopen dat jullie met veel plezier op onze site zullen rondkijken, en mocht je nou meer willen weten of op en aanmerkingen hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons te zoeken door middel van het contactformulier op onze site.

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze site! Als laatste zou ik het erg leuk vinden als u een berichtje in het gastenboek wil achterlaten.

Vriendelijke groet en wie weet ‘tot ziens’

Wilma & Dave